ZO DOEN WE DIT

1. Boek een tijdslot of vraag een offerte aan

 

2. Samen bedenken we de juiste stijl. Perfect passend bij jou of je bedrijf.

 

3. Tijdens de shoot zorgen we voor een goede sfeer en zorgen we dat je er tiptop uit ziet. We schieten direct op de computer zodat je mee kunt kijken.

 

4. Samen kiezen we gelijk de beste foto('s) uit. Via de mail krijg je een overzicht van de selectie. Zo kan je eventueel later meer foto's opvragen.

 

5. Wij werken de gekozen foto's pixelperfect af. De afgewerkte foto('s) mailen we je binnen 2 weken. Als lo-res bestanden voor web én hi-res voor print.

 

faq

Antwoorden op (bijna) al je vragen

 

 

Kan ik een achtergrondkleur kiezen?

Zeker! Wij hebben veel kleuren op voorraad. In overleg kiezen we samen de juiste kleur. Heb je specifieke voorkeur? Meld het even bij je aanmelding.

 

Hoe lang duurt een sessie?

Een portretsessie duurt alles bij elkaar ongeveer 1 a 1,5 uur. Zakelijke portretten nemen zo'n 10 tot 20 minuten per persoon in beslag.

 

Hoeveel foto's krijg ik? 

Per persoon krijg je 1 pixelperfect afgewerkte foto op hoge resolutie. Wil je meer foto's afnemen kan dat natuurlijk ook. Extra foto's zijn € 75,- per stuk. Je foto's houden wij 1 jaar in ons archief, dus je kan er ook even over nadenken.  

 

Hoe kies ik de beste foto?

Wij helpen je met het kiezen van het beste portret. We schieten gelijk op de computer en laten je ook tussendoor al meekijken. Onze professionele blik zal er voor zorgen dat je ook over twee jaar nog blij bent met je portret.

 

Mijn team heeft een hoge doorloop, wat nu?

Geen probleem! Wij maken een lichtplan (een soort plattegrond van de studio opstelling) zodat nieuw personeel op een later moment op exact dezelfde manier vastgelegd kan worden. Zélfs als je inmiddels verhuisd bent. Of als je een buitenlandse afdeling hebt kan een lokale fotograaf hiermee aan de slag. Geef je hoge doorloop aan bij je offerte aanvraag.

 

Help! Wat moet ik aan?

Het belangrijkste is dat jij je prettig voelt. Doe niet iets aan wat je normaal nooit zou dragen. Maar, er zijn wel een paar do's & don'ts. Bijv.: liever geen drukke prints die je over een jaar niet meer leuk vindt of heel erg seizoensgebonden kleding. Doe vooral wél je mooiste outfits aan. Mooie stofjes, nette kragen. En check even je baard-, neus-, oorhaar etc. Als je er echt niet uitkomt kijken we graag van tevoren even met je mee.

 

Waar is Het Portret Loket?

Onze studio ligt op de grens van Den Haag en Voorburg. Vlakbij de snelweg en op drie minuten lopen van NS Station Laan van NOI. 

 

Wie werken bij Het Portret Loket? 

Het Portret Loket is onderdeel van de fotostudio van fotograaf Mark David. Klik hier om zijn werk te bekijken. Visagie wordt niet altijd door dezelfde persoon gedaan, maar wel altijd door een super professioneel en leuke visagist.

 

Mag ik alle foto's hebben? 

Nee, helaas. Wij zorgen ervoor dat jij een écht goed portret krijgt waar je jaren mee vooruit kunt. Dat houdt in dat een foto ook echt goede nabewerking nodig heeft. Anders krijg je een half, kwalitatief minder product. En daar doen wij niet aan.

 

Ik ben cameraschuw, wat nu? 

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe je elk type persoon goed op de foto krijgt. Geen zorgen, dit doen we niet met rare trucjes, maar op een relaxte manier. Ook als je loenst, onmogelijk haar hebt of ronduit zenuwachtig bent.

 

Ik ben cameraschuw, wat nu? 

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe je elk type persoon goed op de foto krijgt. Geen zorgen, dit doen we niet met rare trucjes, maar op een relaxte manier. Ook als je loenst, onmogelijk haar hebt of ronduit zenuwachtig bent.

SHINE BRIGHT

Ook als je het écht niet leuk vind om voor de camera te staan

DÉ STUDIO VOOR STERKE PORTRETTEN

 

 

STUDIO

VAN SEVENBERGESTRAAT 84

2274 PM VOORBURG

 

BEL NU: 06 3870 5328

 

VLAKBIJ STATION LAAN VAN NOI & DE A4

ÉN BIJ JOU OP LOCATIE

 

KVK 54587549
BTW NL002026158B69